Minőség- és környezetpolitikánk

„Három generáció a fémforgácsolásban”

A MET-NA Kft. fémforgácsoló tevékenységének generációk óta meghatározó tényezője a minőség, amely a megrendelőink megnyerésének, a piac megszerzésének, megtartásának és bővítésének a legcélravezetőbb és leghatásosabb eszköze.

Elkötelezzük magunkat a minőségi munkavégzés, továbbá az aktív, környezetvédelmet támogató folyamatos fejlesztés mellett.

Fémmegmunkálási tevékenységeinket a vonatkozó jogszabályok, társasági előírások betartásával valamint a minőségi és környezetvédelmi követelmények teljesítésével végezzük, amelyeket folyamatosan figyelemmel kísérünk.

Szolgáltatásunk teljesítése során a természeti erőforrások optimalizált igénybevételét, a hulladékok keletkezésének minimalizálását és az indokolatlan környezetszennyezés megelőzését fontos feladatunknak tartjuk.

Biztosítjuk, hogy Minőség- és környezetpolitikánkat cégünk minden szintjén megértsék és elfogadják, továbbá elérhetővé tesszük a partnereink, és az érdekelt felek számára is.
Ugyanakkor törekszünk arra, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés és a környezet védelme, a kezdeményezés a fejlesztésekre, a minőség- és környezetirányítási rendszer javítására, melyhez minden feltételt biztosítunk.

Beleértve:

  1. az egyértelmű szervezeti felépítést és feladatlebontást,
  2. az ehhez rendelt világos döntési szinteket,
  3. az ennek megfelelő önállóságot és felelősségvállalást,
  4. a minőségi munkavégzéshez szükséges legmodernebb berendezéseket (beleértve a mind a gyártó-, mind a logisztikai- és információtechnikai eszközöket)
  5. a megfelelő munkakörnyezetet
  6. a folyamatos szakmai képzést és továbbképzést.

Beszállító partnereinktől is elvárjuk a minőség és a környezetvédelem iránti elkötelezettséget, mert csak így elégíthetjük ki a ránk háruló elvárásokat.

Cégünk minden munkatársa személyes tudásával, felelősségével és a politikánk iránti elkötelezettségével szolgálja vevőink igényeit és a környezetvédelem elvárásait, továbbá mindezeken keresztül a cég jó hírnevét és üzleti sikereit.

Veszkény, 2017. április 10.

Nagy László
Ügyvezető